Είχαμε το όνομα, προσθέσαμε το όραμα: Athens Ambulance.

Τα στελέχη της εταιρείας μας είναι άνθρωποι με γνώση, παιδεία και εικοσιτετραετή εμπειρία στο medical assistance.

Προάγουμε την υγεία των πολιτών, εκσυγχρονίζοντας την υποδομή με σύγχρονα – ασθενοφόρα (2012-2015), αναβαθμίζοντας την επάνδρωση με έμπειρους διασώστες και νοσηλευτές με εμπειρία Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Σε μικρό χρονικό διάστημα το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας έγινε γνωστό σε ασφαλιστικές εταιρίες, ασθενείς και κλινικές, με αποτέλεσμα τη γρήγορη ανάπτυξη της Athens Ambulance. Σήμερα η εταιρία μας διαθέτει 30 διασώστες, 42 νοσηλευτές, 20 ιατρούς εκ των οποίων οι 7 είναι εντατικολόγοι.

Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από ευελιξία, συνέπεια και ακρίβεια. Ευγενής φιλοδοξία μας είναι η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού και η επέκταση των συνεργασιών μας.
Η νέα συνεργασία με την μητρική ιατρική εταιρία “Άμεση Ιατρική Βοήθεια Α.Ε.” επεκτείνει τη δράση μας στις Ιατρικές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η άμεση ανταπόκριση του τηλεφωνικού κέντρου, το online interactive ambulance fleet management, η παροχή του cardiobeeper και η τηλεματική σύνδεση είναι κάποιες από τις καινοτόμες υπηρεσίες που βοηθούν στη συνεχή υποστήριξη του ασθενούς καθ’όλη τη διάρκεια της διακομιδής του.
Με πάθος, αφοσίωση και εν συναίσθηση οι ύψιστες ηθικές αξίες τίθενται στην υπηρεσία του ασθενούς και των συνοδών του.

Οι υπάλληλοι μας δεν εργάζονται απλά για μας. Μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς.

 

athens-ambulance-logo Τηλ: 210.72.99.000
www.athens-ambulance.com

φυλλάδιο athens ambulance