Μια από τις παροχές που προσφέρει η PORTABLE MEDICAL IMAGING είναι η διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων.

sinderio-1Η PORTABLE MEDICAL IMAGING μπορεί να αναλάβει την διοργάνωση συνεδρίων-ημερίδων τόσο στο χώρο που διαθέτει όσο και οπουδήποτε αλλού της προταθεί. Μπορεί να αναλάβει ολόκληρη την οργάνωση από την διαφημιστική προώθηση μέχρι το χώρο, το φαγητό και άλλα.

H PORTABLE MEDICAL IMAGING σε συνεργασία με το Κελάρι Παπαχρήστου προτείνει ανεπιφύλακτα και διοργανώνει οποιοδήποτε επιστημονικό συνέδριο, σεμινάριο, ημερίδα κ.α.

Το Κελάρι Παπαχρήστου, από τους πρωτοπόρους στο χώρο των εκδηλώσεων, είναι ένα επισκέψιμο οινοποιείο που μπορεί να φιλοξενήσει γευσιγνωσίες οίνου, συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, εταιρικά γεύματα, παρουσιάσεις προϊόντων και κάθε είδους κοινωνική και πολιτιστική εκδήλωση.

Οι ατμοσφαιρικές αίθουσες με τα συλλεκτικά παλαιά αντικείμενα, το ειδικά κλιματιζόμενο κελάρι παλαίωσης κρασιών και ο καταπράσινος κήπος θα ταξιδέψουν τον επισκέπτη ευχάριστα μέσα στον χρόνο.

Πρόκειται για μια οικογενειακή οινοποιεία με μακρόχρονη παράδοση τεσσάρων γενεών στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση.

Στο υπόγειο κελάρι οπού πραγματοποιείται η παλαίωση των κρασιών στα δρύινα βαρέλια, επικρατούν ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

sinedrio-4Ο «Αμπελώνας Παπαχρήστου» είναι συνολικής έκτασης 112 στρεμμάτων. Βρίσκεται στην καρδιά του μεσογείτικου κάμπου, πολύ κοντά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη θέση Πέλκεζι, νοτιοανατολικά της Παιανίας και συνεχίζει για δέκατη τέταρτη χρονιά την καλλιέργεια ερυθρών και λευκών ποικιλιών.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις διαδικασίες παραγωγής των εκλεκτών οίνων του κτήματος και να περιηγηθούν στους ιδιόκτητους αμπελώνες και να λάβουν μέρος σε οινογνωσίες με την καθοδήγηση των ειδικευμένων οινολόγων και αμπελουργών.

Η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός του έμπειρου προσωπικού και οι ποικιλίες κρασιών με αρώματα παράδοσης και πολυτέλειας, υπόσχονται αξέχαστες μεθυστικές στιγμές.sinedrio-2

Η εύκολη πρόσβαση στο Κελάρι Παπαχρήστου είναι ένα βασικό πλεονέκτημα του χώρου, αφού βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στην Αττική οδό, αλλά και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι χώροι του οινοποιείου είναι ανοικτοί όλο το χρόνο για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά και να γευθούν τα προϊόντα της οικογένειας Παπαχρήστου.

Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την διοργάνωση συνεδρίων και σε άλλους χώρους μεγάλων ξενοδοχείων εντός και εκτός νομού Αττικής.